Exclusief Garantie

Garantie op uw aankoop

Wij zijn aangesloten bij Autotrust via de Exclusief Garantie, deze garantie is bedoeld voor occasions die jonger zijn dan 8 jaar en een kilometerstand hebben tot 150.000 km.

De Autotrust Exclusief Garantie dekt de mechanische en elektronische onderdelen van uw auto tegen defecten. In het geval van een geldige claim worden de onderdelen en de arbeidskosten volgens de algemene voorwaarden van deze garantie vergoed.

garantie-logos-vertical

Een mankement?

Online uw claim melden: www.autotrust.nl/claims
Belangrijk! De reparatie moet door Autotrust beoordeeld en goedgekeurd worden, voordat de auto gerepareerd wordt

Indien uw auto in het buitenland kapot gaat, heeft u in de meeste gevallen gewoon recht op vergoeding van de reparatiekosten. U dient wél altijd eerst autorisatie te krijgen van Autotrust voordat het reparatiewerk wordt aangevangen.

Hoe werkt de dekking?

Welke onderdelen zijn niet gedekt?

Velgen, carrosserie, onderhoudsdelen, interieur, verlichtingseenheden, onderdelen die niet af-fabriek zijn gemonteerd, software, het mediasysteem en andere onderdelen die in het kader van regulier onderhoud vervangen dienen te worden, vallen niet onder de garantie.

Wat wordt er vergoed?

Uw garantie dekt ook de noodzakelijke diagnose-, onderzoeks- en demontagekosten. Daarnaast krijgt u een vergoeding voor het (noodzakelijk) transport van de auto naar de reparateur, volgens de voorwaarden van deze garantie.

Voorwaarden

In de voorwaarden staat beschreven waartegen u beschermd bent, welke rechten u heeft en wat u moet doen om de garantie in stand te houden. Ook leest u wat u moet doen bij een mankement of defect. Lees de voorwaarden goed door (vanaf pagina 7 van de informatiebrochure).

Eigen risico & vergoeding

Per defect heeft u een eigen risico van € 45,-. U ontvangt een vergoeding voor de onderdelen die bij de reparatie gebruikt worden. De hoogte van de vergoeding hangt af van de kilometerstand en leeftijd van de auto op het moment van het defect. De vergoeding voor de arbeidskosten is 100% en geschiedt mits de onderdelen onder de dekking vallen. De onderdelen worden vergoed op basis van de Algemene Vergoedingstabel Regeling Verbetering Auto.

Garantiecertificaat

Het garantiecertificaat en de voorwaarden ontvangt u via e-mail. Hierop staan alle details vermeld met betrekking tot uw garantie.

Onderhoud

Iedere auto heeft onderhoud nodig. Bij dat onderhoud worden onderdelen vervangen die niet bedoeld zijn om een autoleven lang mee te gaan. Onderhoudshandelingen en onderhoudsdelen zijn vanzelfsprekend niet gedekt door deze garantie.

De zekerheid van de Autotrust Exclusief Garantie

Op zoek naar meer informatie?

Benieuwd welke onderdelen er onder de Exclusief Garantie vallen? Of vraagt u zich af wat de voorwaarden zijn? Download de informatie brochure voor meer informatie.

Vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de garantie die wij kunnen bieden? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of het contactformulier.