Over ons

Wie zijn wij

“Gefuseerd in 2014 om een totale verzorging voor uw wagenpark te realiseren. Als autobedrijf in Heemskerk kunnen wij u op het gebied van auto,- motor,- en vaartuigen een volledige dekking bieden.”

Welkom bij Autobedrijf Competence en van Gulik Heemskerk. Een fusie voortgekomen uit kennis en passie.

Autobedrijf Competence & van Gulik

Johan Henneman

Johan werkt van jongs af aan al in de autotechniek. De kennis en ervaring die hij hiermee heeft opgedaan, maken hem uniek. U bent bij Johan dan ook aan het juiste adres voor het reguliere onderhoud, specialistische en minder specialistische reparaties, accessoires-inbouw en advies. Het laatste op het gebied van (uitlees)apparatuur en gereedschap maakt dit allround plaatje compleet. Uiteraard geschiedt elke handeling in overleg met u, de eigenaar of berijder die enkel het beste voor zijn bolide wenst.

Bob van Gulik

Bob is een autokenner wiens gepassioneerdheid geen gelijke kent. Of het nu gaat om een Volkswagen Polo of een Audi A8; zijn competentie zet hij al sinds zijn jeugdjaren om in advies en begeleiding. Advies op maat, met uw wensen en eisen als thema. Inmiddels heeft Bob, en dus ook Autobedrijf Competence  en van Gulik Heemskerk, dan ook een rijke ervaring op het gebied van auto import. Een rijk netwerk van deskundigen zorgt bovendien voor uitsluitsel op het gebied van dubieuze voertuigen. Tevens is Bob als professioneel autopoetser en detailer uw antwoord op de meest doffe autolakken.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Heeft u een vraag voor Johan of Bob? Of wilt u meer informatie over wat ons bedrijf u kunt bieden? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of het contactformulier.